Loading Üritused

« Kõik Üritused

  • See üritus on möödas.
Ürituse seeria: Ürituse seeria: Rühmitus Vedelik “Vedelik randub Pärnus”

Rühmitus Vedelik “Vedelik randub Pärnus”

Rühmitus Vedelik sai alguse 1995. aastal. Sellest ajast alates on Vedeliku liikmeskond voolav ja tegevused peaaegu etteaimamatud – kõik oleneb aastaaegadest.

Rühmituse liikmed on eripalgelised nagu kõik see inimkond. Kunstnike pildikeelte kõlamapanek ühises näituseruumis võib olla raske väljakutse. Või siis kerge, oleneb õhutemperatuurist. Vahel võib juhtuda, et tööde omavaheline pinge tekitab midagi võimsamat kui iga kunstnik eraldi suudaks. Vedeliku voolusängid on paljusuunalised, seepärast ei paku näitused niivõrd vormi ühtsust, vaid ehedat Vedeliku-kaose kogemust.

Näitusel osalevad: Peter Velberg, Martti Suurorg, Sven-Erik Stamberg, Rainer Kurm, Raija Helena Merila, Marge Viirg, Andrij Bojarov, Kuldar Moor, Pille Vassar, Eva Vint, Katrina Sepp, Kaarina Ormio, Ly Lestberg, Meeland Sepp, Triinu Jürves, Kaarel Kütas, Vilen Künnapu, Alberto Künnapu, Erki Kasemets, Marge Laast, Meelis Salujärv, Ulvi Oro, Margus Tiitsmaa, Eero Ijavoinen, Tuuli Puhvel, Eneli Luiga, Mauri Gross, Aivar Sarapik, Ivi Lepland. Võimalik, et see nimekiri kahaneb või täieneb.

Toimumisaeg

5. juuli 2024 @ 11:00 18:00

Hinnainfo
Tasuta
Ürituse lisainfo
Veebileht
Korraldaja