Loading Üritused

« Kõik Üritused

  • See üritus on möödas.
TÜHISTATUD

1990. aasta MÕRVAMÜSTEERIUM

Kutse mõrvale!

Mõrvamüsteerium on seltskondlik rollimäng, mis kaasab kogu seltskonna, paneb inimesi ümber kehastuma ning paneb seltskonna omavahel suhtlema ja kus jagub tegevust kõigile. Tule üksi või koos sõpradega ja naudi kvaliteetset ajastutruud meelelahutust koos hea õhtusöögi ja järgneva 90ndate diskoga.

Tuntud mõrvamüsteeriumi ürituste sari jõuab just nüüd kohe-kohe septembris Pärnusse. Ja mis päev sobiks paremini ühe vägivaldse müsteeriumi läbimänguks ja lahendamiseks kui 13. ja reede.

1990. aasta müsteeriumimäng viib meid lähiminevikku ja äratab nii mõneski meist (kes pole selleks liiga noored!) nostalgilisi mälestusi. Eesti Vabariigi taasiseseisvumine. Algav ettevõtlus, narkootikumid, organiseeritud kuritegevus, seksiäri ja kollane ajakirjandus. Põnev ja keeruline aeg ning piiramatud võimalused neile, kes kartmatud või eriti jultunud.

Vägivallaohvrite arv kasvas hüppeliselt pärast Eesti iseseisvuse taastamist. Kui 1991. aastal tapeti Eestis 170 inimesi, siis aasta hiljem, 1992. aastal kaotas kurjategija käe läbi elu juba 302 inimest. Justiitsministeeriumi andmetel oli kõige verisem aasta 1994, kui kurjategijad võtsid elu 426 inimeselt… JUBE LUGU!

NB! Ürituse lõppedes jätkub samas DJ Urmas Lassi 90ndate stiilis disko, kuhu pääs on mõrvamüsteeriumist osavõtjatele tasuta.


Järelpidu

90ndate RETRODISKO – DJ Urmas LASS

13. september @ 22:00

Ootame seekordsele mõrvamüsteeriumi üritusele kuni 40 osavõtjat. Seega on kohtade arv rangelt piiratud ning huvilistel on mõistlik kiiresti reageerida ja pääse soetada.

Pääsme hind üritusele on 75€ ning sisaldab vahetut osalemist müsteeriumi lahendamisel, tervitusjooke ning kolmekäigulist õhtusööki.

Avatud on puhvet.
Riietus soovitavalt ajastutruu ehk 90ndad.

Toimumisaeg

13. september 18:30 21:00

Ootame seekordsele mõrvamüsteeriumi üritusele kuni 40 osavõtjat. Seega on kohtade arv rangelt piiratud ning huvilistel on mõistlik kiiresti reageerida ja pääse soetada.

Hinnainfo
75€
Osta pilet

Pääsme hind üritusele sisaldab vahetut osalemist müsteeriumi lahendamisel, tervitusjooke ning kolmekäigulist
õhtusööki.

Toimumiskoht
Rüütli 21/1
Pärnu, 80011 Eesti
+372 5665 3033
Ürituse lisainfo

Registreerimine ja lisainfo: mohriait1681@gmail.com või 503 8301

Riietus soovitavalt ajastutruu ehk 90ndad!

Korraldaja